De Brainstorm

Het is de bedoeling om met dit project museumstukken of erfgoed meer toegankelijk te maken door een replica buiten het museum te brengen en het gebruiksgoed weer in gebruik te nemen. De Ar en of Qr codes moeten informatie aan het object toevoegen. Om hieraan te voldoen en vooral ook om te kijken watvoor informatie we zouden kunnen toevoegen, hebben we een brainstorm gehouden. Dit leverde de volgende resultaten op:

Zie met name de rechterkant van de afbeelding waarop de ideeen zijn weergegeven. Hierna zullen uitwerkingen van de ideeen volgen.  Daarnaas hebben we in deze sessie bedacht dat het misschien beter is om met een webcame en computer te werken in plaats van een telefoon. Dit heeft twee redenen, namelijk het feit dat er veel meer beschikbaar is voor de webcame en dus toegankelijker en dat je op deze manier het potje vast hebt ipv je telefoon. Dit geeft weer meer een gevoel van interactie met het potje.