Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

CT scan

Donderdag 13 oktober was de grote dag. Toen hebben we namelijk het suikerpotje voor het eerst in het echt gezien en hebben we hem gescand. Dit vond plaats op Civiel, waar er een plekje voor ons vrij was gemaakt in de CT scanner. Het potje kwam met een conservator van het Booijmans van Beuningen en mocht niet worden aangeraakt door ons. Hij is eerst in de scan gezet en daarna hebben we hem op een plateau geplaatst. Deze kon ronddraaien, zodat we van alle kanten er foto’s van konden maken. 

Bij de CT scanner 
Het scannen van de suikerpot 
1
Het eindresultaat. 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft