Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

nieuwe test tegeltjes

De nieuwe tegeltje, geprint van gips, zijn in middels klaar. Er is besloten dat de kleine QR-code niet meer geprint wordt, vanwege zijn complexiteit en onmaakbaarheid (op dit formaat) in porselein.

 
Helaas hebben we moeten vernemen dat de rand van de AR-code een probleem vormt bij het maken van de porselein mallen. Daarom wordt er nu gekeken naar een AR-code, waarvan de rand samen valt met het in het midden afgebeelde blokje of een code zonder rand.  

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft