Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

tweede potje printen

ook het tweede potje, die met het patroon door de goudverf, is nu geprint. helaas hadden we ook bij deze print weer problemen met de printer. ook deze keer was de printer halverwege gestopt met printen, dus zit er een lijn in het potje. het patroon is wel goed naar voren gekomen.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

© 2011 TU Delft